NyaVagar

NYA VÄGAR

Vi siktar på att vara ledande inom dagens
och morgondagens digitala möjligheter.

ANALYS

Var är ni idag och hur hjälper vi er
att nå önskat resultat?

STATEGI

Vi hjälper er att skapa
vinnande strategier.

MÅLGRUPP

Att veta var er målgrupp finns
är otroligt viktigt.

STATISTIK

Visste ni att över 94% av Sveriges internetanvändare
föredrar Google som sökmotor?

PRODUKTION

Behöver ni hjälp med grafisk produktion,
hemsidor eller reklamfilm?

NYA VÄGAR

Vi siktar på att vara ledande inom dagens och morgondagens digitala möjligheter. Att hitta nya vägar, förfina och förbättra är vad som driver oss. Möjligheterna som finns med dagens moderna marknadsföring går knappt att jämföra med hur det var för bara fem år sedan. Detta gäller företag i alla branscher, men det gäller att veta vad som fungerar och hur du kommer åt just er målgrupp. Har ni en smal och specifik målgrupp som inte är helt lätt att nå? Ge oss chansen, vi älskar utmaningar!

 

MÅLGRUPP OCH STATISTIK

Att veta var er målgrupp finns är otroligt viktigt. Returen på er investering hänger på om ni träffar rätt eller inte. Vi jobbar med en mängd olika produkter och varje produkt har sitt syfte. Visste ni att över 94% av Sveriges internetanvändare föredrar Google som sökmotor? Visste ni att ca 70% av Sveriges befolkning har ett Facebook-konto? Detta är bara toppen av faktaberget som är marknadsföring idag. Vi vet var din målgrupp finns, vill du också veta?

ANALYS OCH STRATEGI

När man sätter sin marknadsbudget är det viktigt att ha en strategi. Har du ingen plan blir marknadsföring ofta dyrt och ineffektivt. Vi hjälper er med både analys och att skapa vinnande strategier. Strategiarbetet inleds med ett möte där vi tillsammans med er går igenom nuläge, förutsättningar, möjligheter och mål. Utifrån detta tar vi sedan fram en plan och en för er anpassad strategi för att nå detta mål.

 

PRODUKTION

Behöver ni hjälp med grafisk produktion, hemsidor eller reklamfilm? Vi levererar snabba och kreativa lösningar inom samtliga områden och har pålitliga samarbetspartners inom både digital -och offsettryck. Vad kan vi hjälpa er med?

KONTAKTA OSS

Lämna namn, email, telefonnummer och ert ärende, så hör vi av oss snarast möjligt.

3 + 14 =