fbpx

Copyright © 2017 ZYNQ Media

DET GRUNDLÄGGANDE

De Fyra Stegen

Ikon

FÖRSTA

Målsättning

Vilket syfte ska er hemsida ha? Vilken målgrupp? Vårt mål när vi bygger er hemsida är att den ska vara tilltalande, konverterande och speciellt anpassad för ert syfte.

Ikon

ANDRA

Design

Vi skapar en unik design som givetvis är anpassad för alla plattformar. Alla hemsidor vi skapar är till 100% anpassade för digital- och social marknadsföring.

Ikon

TREDJE

Produktion

Vi skapar din hemsida i WordPress som gör den enkel för er att hantera och uppdatera. Den är inte låst på något sätt utan går enkelt att vidareutveckla när behovet finns.

Ikon

FJÄRDE

Spårbarhet

Vi skapar hemsidor som tar vara på sina besökare. Vi lägger in Google Analytics och Facebookspårning för att ni på bästa sätt ska dra nytta av er besökare.

MÅLSÄTTNING

Syfte Och Målgrupp

Det går bra att kontakta oss via mail, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vid vår första kontakt går vi igenom era önskemål, syfte och målgrupp. Vi återkopplar med ett prisförlsag på att skapa er nya hemsida.

DESIGN FÖR ALLA PLATTFORMAR

Unik Och Responsiv

När vi drar igång ett projekt sätter vi oss vid ritbordet och skissar upp ett utkast i Photoshop baserat på er input om syfte och målgrupp. Vi visar er sedan skissen och förklarar våra tankar för att se att vi är på rätt spår.

PRODUKTION

Nu Kör Vi!

När vi kommit fram till design som ni är nöjda med börjar vi att bygga er nya sida. Under tiden håller vi kontakten och ser till att allt blir enligt planen. När vi börjar bli färdiga går vi tillsammans igenom sidan och gör de sista korrigeringarna innan det börjar bli dags för publicering.

SPÅRNING

Håll Koll På Trafiken

Innan man publicerar sidan bör man sätta upp spårningarna. Google Analytics och Facebook-pixeln är grundläggande. Med Google Analytics kan man till exempel se vilka sidor som besöks, hur länge besökarna stannar på varje sida och var trafiken kommer ifrån. En Facebook-pixel är också något alla bör ha installerat så att man enkelt och exakt kan se resultatet av sina kampanjer och skapa relevanta målgrupper.

F.A.Q

Vanligaste Frågorna Vi Får Om Hemsidor Och Webbutveckling

Det är givetvis väldigt individuellt vad varje kund behöver hjälp med eller vad vi kan erbjuda för var och en, men nedan finner några av de vanligaste frågeställningarna.
Vad kostar en hemsida?
Det som bestämmer priset på hemsidan är ett antal faktorer, bl.a. antalet undersidor, hur komplex den är eller om det ska vara en e-handel. En enkel sida med upp till 5-10 undersidor, där ni inlämnar korrekt information att fylla den med, tar oss ca 20-30 timmar att bygga upp vilket gör att priset hamnar på ca 20-30.000 kr. Fyll i formuläret nedan och berätta kort vad du är ute efter så skickar vi en offert.
Vad menas med en responsiv sida?
En responsiv sida är en sida som är anpassad för alla plattformar. Alla hemsidor vi bygger är responsiva och fungerar lika bra på en liten skärm (mobilanpassad) som en stor skärm.
Är sidan SEO optimerad?
Vi gör SEO-grunden i hemsidan och lägger till ett verktyg som på ett enkelt sätt visar hur väl sökmotorerna kan läsa sidan. Där kan du även själv avgöra hur du visas på ex Google.
Lägger ni in alla spårningar vi behöver?
Alla sidor vi levererar har som standard Google Tag Manager (GTM) installerat. Med GTM kan vi skjuta in den spårningen ni vill ha, Google Analytics, Facebook Pixel, Facebook E-commerce tracking eller Linkedin Insights.
Behöver vi ha ett supportavtal med er för att uppdatera sidan?
Nej. När vi levererar sidan får du även en grundutbildning i hur du själv uppdaterar sidan. Du kommer även kunna skapa nya sidor med hjälp av de mallar vi skapar till dig. Om det är ett större ingrepp du vill göra och känner dig osäker finns vi till hands och hjälper dig.

FRÅGA PÅ BARA

Behöver Du Fortfarande Hjälp

Berätta gärna lite mer om dig själv, ditt företag och vad du skulle vilja ha hjälp med så tar vi det därifrån.

  Kontakt:

  info@zynq.se
  0733-97 00 02

  Adress:

  Grustagsgatan 1 C
  254 64 Helsingborg

  Följ oss